Uitgaan voor je naar je werk gaat

0

Vroeg opstaan, het gaat vaak gepaard met moeite. Want laten we eerlijk zijn, elke extra minuut die je in bed kan blijven liggen telt. Nu zijn er natuurlijk altijd die vroege vogels die het heerlijk vinden om vroeg op te staan. Persoonlijk vraag ik me dan echt af wat hier nu zo leuk aan is want wat doe je in godsnaam zo vroeg op de ochtend?

Daar heb ik nu antwoord op gekregen. En nu denk je vast, in de ochtend uitgaan? Is dat niet gewoon een nachtje doorhalen? (We’ve all been there). Nee, totaal niet! Dit is iets heel nieuws, want Daybreaker opent pas om half 6 ‘s ochtends. Meteen een goed excuus om je wekker wat vroeger te zetten.

Wil je relaxed beginnen? Dan kan je om half 6 een uurtje yoga doen. Wil je liever meteen keihard knallen en die dansvloer opgaan? Dan kun je vanaf half 7 genieten van de meest toffe nummers.

Geen alcohol

Dansen op deze nummers in de ochtend gaat bijna net zoals het uitgaan in de avond. Het enige verschil is dat er geen alcohol wordt geschonken. Logisch ook, want na het feesten vertrekt iedereen naar zijn werk (en daar kan je natuurlijk niet beschonken aankomen). In plaats daarvan kun je je ochtend goed beginnen door eindelijk eens gezonde sapjes en snacks naar binnen te werken. Jeweetwel, dat ontbijt waar je normaal geen tijd voor hebt.

Het concept komt uit Amerika en is in New York al heel populair. Toen Jochem van Hesse en Floris van der Linden hiervan hoorden, besloten zij het evenement naar Nederland te halen.
Om het evenement zo vlot mogelijk te laten verlopen, zijn zij eerst naar New York afgereisd en  hebben alle details van de eigenaren afgekeken.

En denk je nog steeds ‘’ja maar… dit ziet niemand toch zitten? Na zo’n ochtend dansen heb je toch geen energie meer voor de hele dag?’’. Dan heb je fout gedacht! In New York kregen de vroege feestgangers namelijk juist méér energie en straalden zij de hele dag door. Zo’n evenment is daarom juist handig om je dag mee te beginnen (zeker als je een saaie dagbaan hebt!).

Daybreaker creëert dus een relaxte vibe waar je de rest van de dag van kan genieten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here