Studenten kiezen voor seksvakantie

0

Als het aan studenten ligt, gaan ze het liefst op een vakantie vol drank en seks. Dat blijkt tenminste uit onderzoek van studenten.nl. Een goede tweede is de strandvakantie, een cultuurtripje staat op de derde plaats.Als het aan studenten ligt, gaan ze het liefst op een vakantie vol drank en seks. Dat blijkt tenminste uit onderzoek van studenten.nl. Een goede tweede is de strandvakantie, een cultuurtripje staat op de derde plaats.

Oh, oh, daar gaan we weer

Van de tweehonderd ondervraagde studenten gaf maar liefst 37% de voorkeur aan een seksvakantie. De percentageverschillen tussen de mannelijke en vrouwelijke studenten zijn hierbij niet bekend gemaakt.
Over de nobele intenties van de hoogopgeleide jongens en meisjes hoeven we ons dus geen illusies te maken, die komen grotendeels overeen met de iets minder slimme personages van Oh Oh Cherso.
Of seks willen ook gelijk staat aan seks krijgen, is nog maar de vraag. Zo merkt een bezoeker van het FOK! forum op:
“Ben een keer lang geleden op vakantie naar LLoret de Mar geweest met Gogo tours, maar 90% van de jongeren in de reisbus waren jongens. In Lloret de Mar niet anders, disco’s vol met alleen maar gozers.”

Ik houd niet van vakantie

Andere populaire vakantiebestemmingen onder studenten zijn strandvakantie en stedentrips. Het soms gehypete backpacken op een verre reis blijkt aanzienlijk minder populair.
De opvallendste ‘favoriete vakantiebestemming’ staat helemaal onderaan de lijst met slechts 1% van de stemmen: thuisblijven.

De volledige uitslag

Uitslag poll ‘Wat is jouw ideale vakantie?’
37% Een seksvakantie

26% Zon, zee en strand

18% Steden en cultuur

8% Backpacken

6% Een feestvakantie

4% Een werkvakantie

1% Ik houd niet van vakantie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here