Repareer je fiets bij Recycle in de Stad en ontvang 10% korting!

0

Kapotte fiets? Met aandacht en vakmanschap repareren wij bij Recycle jouw fiets. Van een lekke band, tot groot onderhoud. Met trots herstellen wij jouw fiets weer in ere en dat allemaal voor een studentenprijsje! De fietsenmakers van Recycle zijn van vele markten thuis. Bij Recycle repareren we alle soorten en merken fietsen, van stadsfietsen tot racefietsen. Je kunt ons vinden op diverse locaties in Amsterdam.

Recycle in de Stad: als onderdeel van Recycle De Hallen heeft Recycle in de Stad drie locaties: Amsterdam Zuidoost, bij het Amstelstation en Sciencepark. In deze werkplaatsen repareren we fietsen. Als student ontvang je bij deze locaties 10% korting op vertoon van jouw studentenpas.

Recycle De Hallen: Naast fietsreparaties verkoopt Recycle De Hallen tweedehands fietsen, maar ook gerecyclede fietsen van gerestaureerde oldtimers. Deze locatie verkoopt ook nieuwe fietsen van speciale merken, waaronder Roetz, Achielle en Tokyobikes. Van afgedankte fietsonderdelen ontwerpen wij ook bijzondere producten, zoals een bureaulamp of een kroonluchter.

Sociale impact

Recycle is onderdeel van Roads. Roads heeft een aantal sociale firma’s. Winkels en bedrijven waar deelnemers arbeidsmatige dagbesteding  kunnen doen of kunnen re-integreren. Deze sociale ondernemingen bieden mensen met een psychische kwetsbaarheid dagbesteding of een leer/werkplek aan waardoor zij weer kans krijgen om mee te doen in de maatschappij. Roads gelooft in een samenleving waar niemand wordt buitengesloten. Door je fiets te laten repareren bij Recycle draag je bij een sociale samenleving.

Snelle service en een leenfiets

Lekke band of een andere kleine reparatie? Breng jouw fiets voor college of werk naar onze werkplaats. Terwijl jouw fiets gemaakt wordt, stap je zo op een gratis leenfiets. Op het afgesproken tijdstip staat jouw gerepareerde fiets weer voor jou klaar! Duurt de reparatie van de fiets toch langer? Bijvoorbeeld omdat we onderdelen moeten bestellen? Dan vertellen we dit als je jouw fiets komt brengen. Zodat je op tijd weet als de reparatie toch iets langer gaat duren.

Ons volgen op social media?

Blijf op de hoogte van merkenacties, studentenacties en nieuwe producten via onze social media kanalen. En als je dan toch bezig bent: bekijk de leuke video’s op onze website!

Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here