Regel op tijd een tandarts in Breda

0

Als je in Breda gaat studeren en wonen is het wel zo handig om ook hier je tandarts te hebben. Het scheelt een hoop reizen en bij eventuele flinke kiespijn kun je snel terecht. Veel tandartspraktijken zitten vol, dus die nemen dan geen nieuwe klanten aan. Zorg er dus voor dat je snel een tandarts vindt die bij jou past. Vraag desnoods medestudenten naar hun ervaringen.

Overstappen naar een andere tandarts

Voordat je een tandarts kiest, moet je nog op een aantal zaken letten. Een tandarts moet altijd een BIG registratie hebben. Zo niet, dan kun je beter even verder zoeken. Daarnaast kun je online uitzoeken welke specialismen de tandarts heeft, zodat je voor zoveel mogelijk zorg bij de praktijk terecht kunt. Het is ook handig als er een mondhygiënist(e) verbonden is aan de praktijk. Kijk ook of de tandarts aangesloten is bij jouw zorgverzekering en hoe je zelf verzekerd bent. Een aanvullende tandartsverzekering is soms aan te raden.

Als je de keuze voor een nieuwe tandarts hebt gemaakt, informeer dan eerst of ze jou als nieuwe patiënt accepteren. Wanneer dat zo is geef je je persoonsgegevens door zoals naam, adres, e-mail en telefoonnummer. De eerstvolgende keer dat je naar de tandarts gaat, neem je je identiteitsbewijs en verzekeringspasje mee. Vergeet niet je oude tandarts te laten weten dat je overstapt. Geef als eventuele reden door dat je studeert in een andere plaats.

Tip
In Breda heb je een goede tandartsenpraktijk genaamd Kieskeurig. Zij hebben nog plek en studenten zijn hier van harte welkom. Wel zo handig dus om je daar in te schrijven. Het maakt niet uit in welke wijk je woont.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here