Leuke gadgets die je studentenleven een stuk aangenamer maken

0

Ach ach, er komt geen einde aan al het studeerwerk. De drukke week onderbreken met leuke gadgets is de afleiding die jij als student kunt gebruiken. We hebben er een aantal op een rijtje gezet voor je.

Bieropener Stropdas

Trek de aandacht op elk feestje met de Bieropener Stropdas. Deze speciale na-studietijd stropdas ziet er onschuldig uit, maar heeft onderaan een ingebouwde flesopener! Laat de stropdas tijdens college nonchalant op je bierbuikje hangen en wees tijdens de borrel de bierbaas! De das voelt zacht aan en is versierd met een rood, grijs/zilver en groen gestreept patroon. Kort gezegd een échte aandachttrekker!

Darts Bulls Eye Beker

Niet zo mokken joh! Dat is wat er vaak gezegd wordt als een man voor de TV sport zit te kijken. Dit zal voor de dartliefhebber niet meer gebeuren met de Darts Bulls Eye Beker. Deze prachtige mok in dart thema maakt het kijken van de Premier League Darts nog leuker. De beker heeft een bulls eye print met als handvat een dartpijl, een prachtig cadeau voor de darts fans. Vanaf dit moment heb je je nieuwe favoriete beker!

Schaken met z’n drieën

Schaken kan een complex spel zijn, zeker als je een hele strategie gepland hebt. Chess for Three – Schaakbord is dé nieuwe uitvinding waarmee je nu met z’n drieën tegelijk kunt schaken. Het leuke aan dit schaakspel is dat de traditionele spelregels niet veranderen, er komt enkel een aantal regels bij om ervoor te zorgen dat het bewegingspatroon tussen de schaakstukken van drie spelers duidelijk is.

Het schaakbord bevat lijnen die de spelers begeleiden wanneer ze eventueel een diagonale beweging willen maken. Dus wanneer je normaal gesproken met een traditionele schaakspel een rechte lijn wilt volgen, volg je met dit nieuwe luxe schaakset bochten om bij je tegenstanders te komen. Kortom, de mogelijkheden met dit luxe schaakspel ‘Chess for Three’ zijn oneindig waardoor het bordspel nog leuker en spannender is. Eén onverwachte zet en je bent schaakmat gezet door twee mensen tegelijk. Wat wordt jouw winnende strategie?

Op megagadgets.nl vind je nog meer leuke ideeën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here