Je oude studieboeken zijn geld waard

0

Heb jij ook nog stapels studieboeken in je kamer liggen die je niet meer gebruikt. Ooit had je ze nodig voor een tentamen, maar wat doe je eigenlijk nog met al die studieboeken? Laat je ze in de hoek verstoffen of wil je ze doorverkopen en er nog een centje aan verdienen?

In mijn studie heb ik heel wat studieboeken verzameld. De uitgelezen studieboeken belanden vaak in de kast met het idee dat ze ooit van pas zouden komen. Een kast vol studieboeken staat natuurlijk leuk en interessant, maar op gegeven moment puilen kasten uit en wat extra ruimte zou prettig zijn. Maar zomaar studieboeken weggooien… Dus dacht ik bij mezelf, waarom zou ik de boeken niet verkopen? Ik ging op onderzoek uit.

Het maken van een online ‘winkel’ is vaak een langdurig proces. Je moet een advertentie maken en wachten tot iemand interesse heeft. Het maken van de advertentie is tijdrovend en het is maar wachten of iemand je ‘winkel’ vindt. Heel begrijpelijk dus dat je de studieboeken direct zonder gedoe wilt verkopen. En daar past de service van Studystore fantastisch bij. Studieboeken die je niet meer nodig hebt, verkoop je direct en het levert ook nog een leuk bedrag op!

Het verkopen van je studieboeken is heel eenvoudig. Je vult de gegevens van je studieboeken op de website in waarna je direct weet voor hoeveel je studieboeken opgekocht worden. En ik moet zeggen de eenvoud veraste mij enorm. Binnen tien minuten kun je al klaar zijn. En het mooiste: binnen een week krijg je al geld op je rekening. Oja, ze hebben trouwens ook een Taxatie app, daarmee kun je je boeken scannen en zie je meteen de waarde. Nog makkelijker.

Heb jij ook studieboeken liggen die je niet meer nodig hebt en wil je er nog een extra centje aan verdienen? Dan moet je ze zeker niet direct weggooien. Verkoop ze dan via Studystore. En nog een pluspunt: het is ook nog duurzaam.

Jamila

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here