Huisarts met verstand van studenten in Amsterdam

0

Wanneer je in Amsterdam gaat wonen is het noodzakelijk dat je je inschrijft bij een huisarts in jouw nieuwe studentenstad. Hoe fijn zou het zijn als dit een huisarts is die alles weet van studenten en waarbij het geen probleem is dat je binnen Amsterdam verhuist tijdens je studententijd.

Studentenartsen

De UvA en HvA hebben speciale studentenartsen, met een praktijk midden in het centrum, vlakbij de Munt. Vandaag gebeld, morgen een afspraak. Ze hebben avondspreekuren, je kunt via internet een herhaalrecept aanvragen en vragen aan de huisarts per e-mail stellen. Denk je aan een blaasontsteking of misschien wel een SOA, dan kun je voor een test binnenlopen of via het internet een afspraak maken.

De studentenartsen weten uiteraard alles van anticonceptie, soa’s en studie gerelateerde problemen. Daarbij zijn tropenvaccinaties via de studentenartsen het meest voordelig.

Zoek je hulp?

Als het eens even niet lekker gaat met je, dan is het niet zo makkelijk om hulp te zoeken. Op de website www.ik-student.nl kun je lezen hoe het collega studenten is vergaan.

Gezondheidstest

Wil je weten hoe jouw gezondheid er voor staat? Doe een test op www.studentengezondheidstest.nl. Je krijgt direct persoonlijke feedback en jouw gezondheid wordt vervolgens vergeleken met die van andere studenten.

Tropenvaccinaties

Ook voor tropenvaccinaties kun je bij Studentenartsen terecht. Zij zijn daarin de goedkoopste. Kijk op www.reisprik.nl. Je kunt ook bij ons langskomen als je al een andere huisarts hebt.

Studiestress

Studie kan een hoop stress opleveren. Dreigt het je teveel te worden en wil je advies? Kijk dan eens op www.studiestress.nl voor tips en advies.

Contact

www.huisartsenamsterdam.nl
020-5252878

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here