Studenten bereiken doe je online en mobiel via Studenten.nl

Wilt u meer studenten in uw theater, heeft u een mooie bijbaan in de aanbieding of wilt u studenten binden aan uw product? Leuk, maar hoe bereikt u deze doelgroep? Om daar een antwoord op te geven moet je eerst beseffen dat de huidige en aankomend studenten behoren tot Generatie Z. Deze Zoomers zitten alleen maar online en dan niet achter een desktop, nee voor 90% op de mobiele telefoon. En dan gebruiken ze enkel apps waar ze wat aan hebben. Studenten.nl is daar speciaal voor ontwikkelt, want hier vinden toekomstig studenten hun studie en stedeninfo en bestaande studenten vinden er hun stage, bijbaan of traineeship. Inmiddels bereiken wij honderdduizenden studenten per maand, zowel landelijk als regionaal. Uw studentencampagne is bij ons in goede handen!

Keuze uit diverse studentencampagnes

Adverteren richting de studenten doelgroep kan op vele manieren, het is maar net wat uw doel is. Een GGD wil bijvoorbeeld graag voorlichting geven over SOA’s, terwijl een telefoonprovider zoveel mogelijk abonnementen wil afsluiten. Gaat u dus voor de content of voor de clicks? Daarbij is het belangrijk om na te denken over welke student u nu precies wilt bereiken. Zijn dat alle studenten in Nederland of bijvoorbeeld alleen Geneeskunde studenten in Groningen? Via Studenten.nl is alles mogelijk.

Waarom is Studenten.nl interessant?

  • Online en mobiel
  • Bekend onder studenten
  • Veel gebruikt door studenten
  • Groot bereik
  • Regionaal en landelijk
  • Gericht en meetbaar
  • Geen vaste looptijden
  • Goede referenties
  • Samenwerking met de Universiteiten en Hogescholen en vele grote bedrijven

Referenties

Er bestaan veel initiatieven voor studenten en ongetwijfeld wordt u wekelijks benaderd met een prachtig aanbod. Veelal zijn dit echter eenmalige projecten, projecten om studiepunten binnen te halen of niet te meten offline magazines. Wij geloven in continuïteit, zekerheid en resultaat. Vraag zelf eens aan uw studerende kinderen, neefjes, nichtjes, etc. of ze Studenten.nl kennen, dan wordt meteen duidelijk dat uw campagne via onze kanaal gezien zal worden. Wel zo fijn om dit van de studenten doelgroep zelf te horen toch?

Interesse om studenten te bereiken?

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft en die willen we natuurlijk graag beantwoorden. Samen kunnen we uw toekomstige campagne voor studenten vormgeven! Neem ondertussen alvast een kijkje bij de partner pakketten.

Naast onze eigen studentenmedia kunnen wij u ook helpen met het opzetten en gunstig inkopen van campagnes die passen bij uw studentenmarketing strategie.

De vraag “hoe bereik je studenten?” wordt door ons beantwoord. Meetbaar, getarget en gericht op conversie!