Gratis toegang top 1000 eBooks

0

Feestjes, borrelen, terrasjes… het zit er even niet in. Dan maar alle focus op het studeren. Thuis online studeren om die laatste periode die punten in de wacht te slepen ook al is je school of uni dicht. Studeer jij graag met eBooks? Dan heb je deze maand toch nog mazzel. Studystore opent een nieuwe eBook bibliotheek en biedt alle studenten van Nederlandse universiteiten en hogescholen deze hele maand april gratis toegang tot zes toptitels uit meer dan 1000 educatieve eBooks. Je maakt heel simpel je eigen selectie.

Breed aanbod

EBooks winnen aan populariteit. Je kunt ze gebruiken waar je maar wilt (hoewel dat nu vooral thuis zal zijn), je kunt ze makkelijk doorzoeken én – niet verkeerd – je houdt kastruimte over. Het aanbod wordt steeds breder, dus naast je studieboeken een fijne aanvulling! Uit het ruime aanbod van 1000 toptitels vind je vast eBooks die handig zijn voor jouw studie. Meld je aan en kijk maar eens rond in de eBook bibliotheek op www.studystore.nl/gratis-toegang-ebooks.

Internationale samenwerking

De eBook bibliotheek is een initiatief van Studystore en VitalSource. Samen met de uitgeverijen willen zij tijdens de coronacrisis het onderwijs zo goed mogelijk faciliteren. “We moedigen alle initiatieven aan die studenten en docenten helpen bij online onderwijs. Deze internationale samenwerking van uitgevers helpt hogescholen en universiteiten om studiemateriaal zo laagdrempelig mogelijk beschikbaar te stellen. Wij hebben de specialistische kennis en mogelijkheden van digitalisering in huis om de eBook bibliotheek te ontsluiten voor de Nederlandse markt. Dat doen we uiteraard graag!” Studenten kunnen een keuze maken uit een breed internationaal aanbod van deze elf uitgeverijen: Pearson Education, Elsevier, Springer, Cambridge University Press, Cengage, MacMillan, McGrawHill, Sage, Taylor & Francis en Wiley.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here