Geld besparen met een telefoonhoesje

0

Veel studenten brengen uren per dag door op hun mobiele telefoon. Niet zo gek, want de technische gadgets worden met het jaar geavanceerder: 5G netwerk, de meest geavanceerde camera’s en OLED-displays of gezichtsherkenning. Daar hangt dan ook vaak een behoorlijk prijskaartje aan. Een investering die je niet elke dag maakt. Je kunt kiezen voor een abonnementsvorm, het toestel direct betalen of voor een duurzamere keuze gaan: refurbished. Dat scheelt als student toch in de kosten. En de garantie? Voor een all-risk verzekering kun je afhankelijk van de waarde van je smartphone ook nog een paar tientjes per maand reserveren.

Eigenaren beschermen hun toestel daarom het beste door een telefoonhoesje aan te schaffen. Dit kan offline in de winkelstraat of bij een telefoonzaak, maar ook heel eenvoudig via het online web. Zeker in tijden van Corona is online winkelen nog aantrekkelijker geworden.

De voordelen van een telefoonhoesje

Als student gebruik je dagelijks je telefoon. Niet alleen voor schoolzaken, maar ook om op de hoogte te blijven van alles wat er in de wereld en in je vriendenkring gebeurd. Je loopt vroeg of laat meer kans op schade door het veelvuldige gebruik. Het overkomt iedereen weleens dat je de smartphone per ongeluk uit je handen laat vallen. Met de juiste beschutting haal je opgelucht adem zodra je jouw gadget in tact van de grond pakt. Een kleine investering zorgt voor een langere houdbaarheidsdatum van de telefoon en ook wat minder zorgen.

Artikel op maat vinden

Voor de aankoop van het toestel leggen de meeste kopers veel geld neer. Na een grote uitgave hoop je dat het product nog vele jaren goed blijft werken. Het zou zonde zijn als je na verloop van tijd rondloopt met een grote kras op het beeldscherm. Je kiest zelf of je alleen de achterkant of ook de voorkant van het apparaat beschermd. Heb je bijvoorbeeld een prachtige iPhone in je broekzak? In dat geval kijk je het beste naar een iPhone 11 hoesje van Casimoda. Let ook goed op het model van je telefoon. Door het enorme aanbod smartphones, kan een vergissing snel gemaakt zijn. Telefoonhoesjes moeten een nauwsluitende pasvorm hebben en zijn niet universeel. Je wilt immers wel dat de uitsparingen op de juiste plek zitten en je telefoon optimaal beschermd wordt. Bezitters van een telefoon van Huawei richten zich daarom ook op de Huawei telefoonhoesjes uit de collectie.

Voordelig smartphone langer behouden

Telefoonhoesjes zie je in allerlei soorten. De producten vallen op door de kenmerkende prints met allerlei figuren en motieven. Een smartphonehoes maakt het mogelijk om een persoonlijke draai aan het toestel te geven. De zoektocht begint bij het merk waar je de smartphone van hebt gekocht. Een backcover biedt alleen bescherming aan de achterkant van je toestel. Fijn dat de glazen body wordt beschermd, maar het display moet ook schadevrij blijven. Het is daarom verstandig om een telefoonhoesje te kopen in combinatie met een screenprotector. Ga je liever voor een all-in-one telefoonhoesje dat ook dient als portemonnee? Er zijn genoeg aanbieders die bookcases of wallet hoesjes aanbieden. Ideaal om je pasjes en OV-kaart in op te bergen. Waar je keuze ook op valt, een hoesje biedt altijd uitkomst. Tel uit je winst iedere keer als je de telefoon plots uit je handen laat glijden. Voortaan ervaar je dat je zowel bescherming als geld overhoudt aan een telefoonhoesje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here