E.S.V. Demos, dé gezellige en actieve studentenvereniging van Eindhoven

0

Graag stellen we ons even kort aan je voor: wij, van E.S.V. Demos, zijn een gezellige en actieve studentenvereniging. We zijn een hechte vereniging met ruim 200 leden waarbij iedereen elkaar kent en altijd open staat voor een praatje. Bij Demos ontmoet je dan ook studenten van allerlei studies in Eindhoven, want we staan open voor zowel TU studenten als HBO studenten. 

We zijn allemaal studenten die het beste willen maken van het studentenleven en daarom is gelijkwaardigheid een van onze belangrijkste normen. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij onze vereniging ben je gelijk aan alle andere leden. Dit maakt het makkelijk om snel je plek te vinden bij Demos!

Alle Demosleden hebben één ding gemeen: we zijn stuk voor stuk gedreven studenten die het meeste willen halen uit hun studentenleven. Naast dat we iedere week borrels hebben, organiseren we ook een scala aan activiteiten. Zo hebben we casinoavonden, filmavonden, toffe feesten en maatschappelijk georiënteerde acties. Ieder lid dat een leuke activiteit wil neerzetten is vrij om dit te organiseren. Ook is het mogelijk om jaarlijks met heel de vereniging op vakantie te gaan. Al deze activiteiten maken jouw studententijd onvergetelijk!

Alle activiteiten worden voor leden en door leden georganiseerd, dit betekent dat achter alle toffe activiteiten commissies (of andere groepen leden) zitten die zich hebben ingezet om deze werkelijkheid te laten worden. Bij deze commissies kan je je makkelijk aansluiten en je kan er veel dingen van leren, van concreet dingen organiseren voor grote groepen mensen tot goede vergaderskills ontwikkelen. Kortom: een goede manier om dingen te leren die je niet meekrijgt tijdens je colleges!

Naast alle losse activiteiten kan je je aansluiten bij allerlei groeperingen: meteen tijdens de kennismakingstijd zet je met je vrienden je eigen jaarclub op en er zijn verschillende onderverenigingen zoals ons voetbalteam, een groep die samen speciaalbier drinkt, en nog veel meer!

Als je meer wilt weten over in Eindhoven studeren of Demos, kun je ons altijd contacteren. We vertellen je graag meer over onze ervaringen: van studeren tot kamers zoeken en van Eindhoven tot onze vereniging!

Contact

Website: www.demos.nl
E-mail: [email protected]
Whatsapp nummer: 06-57743659
Contactpersoon: Rebecca Pelsser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here