Boom Chicago: het leven is beter als je lacht

Wie kan er tijdens de studie niet wat meer lach gebruiken?

0

Boom Chicago, gelegen in het hart van de Amsterdamse Jordaan, staat bekend om zijn wekelijkse komedie shows en improvisatiecursussen van het hoogste niveau. De thuisbasis van een scala aan uitvoeringen en evenementen. De comedyshows variëren van politiek tot buitensporig en volledig geïmproviseerd en zijn perfect op maat gemaakt. En ze geven om studenten! Of in ieder geval hun portemonnee. Of de portemonnee van hun ouders? Koop je studentenkaart voor een van de shows en geniet van minder betalen en meer lachen!

Het beste van dit komische theater?

Een avondje Boom Chicago staat voor genieten van eten en drankjes terwijl je naar de show kijkt. Lach met je vrienden en geniet van de gezellige bar.

Hoe ziet een week eruit bij Boom Chicago?
Maandag t/m woensdag en in het weekend: Boom Academy lessen
Donderdag tot en met zondag: comedyshows en gemeenschappelijke avonden

Check Boomchicago.nl voor het programma en tijden.

De nieuwe shows die dit najaar spelen

Sitcom: hysterische nieuwe comedyshow, een terugkeer naar de jaren 90 toen elk tv-probleem binnen een half uur kon worden opgelost … inclusief de commercials.

Lock Him Up: een komedieshow over de belangrijkste presidentsverkiezingen ooit. (Deze keer is het echt waar!)

Sluit het weekend af bij Boom Chicago

Weer een saaie zondag als student in Amsterdam? Niet met Boom Chicago! De beruchte community-avonden van Boom Academy staan vol met hilarische shows en sketches. Wees niet bang om weer wat te missen en beleef een geweldige tijd op deze avonden gecreëerd door en voor de Amsterdamse komedie gemeenschap.

Boom Academy: leer improviseren, wees spontaan!

Wil je je vaardigheden verbeteren tijdens het studeren? Word lid van de Boom Academy! Er wordt een verscheidenheid aan lessen aangeboden, waaronder improvisatielessen in lange vorm, pitch-training en presentatie cursussen, en InterActing, een programma voor jongeren met autisme.

Veel cursussen kunnen ontmoedigend zijn, maar deze lessen zijn geen doorsnee-leraren-praat-studenten-luister cursussen. Het zijn verfrissende lessen die juist ontstressend zijn. Boom Chicago biedt een programma dat jou als student uit je comfortzone probeert te halen. Krijg zelfvertrouwen, maak vrienden, word grappiger, slimmer en aantrekkelijker!

Omdat improvisatie en komedie vaak de belangrijkste focus van het curriculum zijn, benadrukt Boom Chicago het belang van spreken in het openbaar door middel van performance en presentatie. Van spreekvaardigheid tot lichaamstaal, instructeurs van Boom Chicago verweven komedie tot lessen die je vaardigheden voor je leven zullen geven.

Profiteer van het feit dat je student bent in Amsterdam; betaal een beetje minder en lach een beetje harder.

Kijk voor meer informatie op Boomchicago.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here