Adverteren richting studenten, hoe doe je dat effectief?

0

Als je wilt adverteren richting studenten dan zijn er een hoop mogelijkheden. Maar wat is de meest effectieve manier voor jou en waar haal je de meeste conversie uit? Studenten.nl biedt een heleboel mogelijkheden om studenten online te bereiken. Generatie Z (zoomers) zit nu eenmaal online. Ons advertentiebeleid is erop gericht dat studentenmarketing campagnes zo relevant mogelijk zijn. Wij zien adverteerders als partners en denken graag mee voor een campagne op maat.

Elke dag kun je instappen om meteen duizenden studenten te bereiken. Dit kan in iedere studentenstad en je kunt ook nog eens segmenteren op studierichting. Wat dacht je van een vlog over uw organisatie door ons studenten vlogteam of een vermelding als verified partner in uw stad. En heeft u studenten nodig voor een stage of bijbaan? Wij regelen het. We hebben veel succescases als voorbeeld.

Onze bezoekers en lezers zijn aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten. Zij zijn tussen de 15 en 25 jaar en studeren aan een HBO of WO instelling in een van de studentensteden.

Heb je zelf een goed idee of wil je een sparren over de mogelijkheden? Laat het ons weten. Via Studenten.nl komen adverteerders in contact met studenten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here