3 tips voor je treinreizen

0

Als student MBO, HBO of WO reis je meestal gratis of met korting met je Studentenreisproduct. Lekker zorgeloos reizen tussen opleiding, stage, ouderlijk huis en kamer. Graag geven we je hierbij wat nuttige tips zodat jij meer uit je treinleven haalt!

Dowload de NS-app

Dé Reisplanner voor alle OV. Van je huis naar je afspraak in de stad, vanuit je werk naar college; plan je reis naar elk adres met de NS-app. Dus oók voor alle tijden van bus, tram en metro. Maar de NS-app heeft meer handige dingen. Je kunt via treinradar zien of je trein of bus eraan komt. Kijk dan gelijk ook even waar je de trein in moet stappen voor de meeste kans op een zitplaats. Elke reis kun je makkelijk opslaan en dan geven we je een seintje voor vertrek en bij uitchecken.
Verkrijgbaar in Google Play en App Store (gratis)

Meld je gratis aan voor NS Extra

Met NS Extra krijg je gratis extra service en acties voor studenten. Meld je aan en als je vóór 15 september 2019 een treinreis met je Studentenreisproduct maakt, maak je kans op 2 treinretours naar Berlijn! Kijk op ns.nl/nsextra-studenten

Samenreiskorting

Jij kunt met je Studentenreisproduct maximaal 3 personen met je laten meereizen in de daluren*. Je meereizende vrienden of familie zetten dan bij de NS-kaartautomaat Samenreiskorting op hun OV-chipkaart en reizen dan met 40% korting op hetzelfde traject met je mee. Meer info: ns.nl/samenreiskorting

* Daluren: Op werkdagen van 0.00 – 6.30 uur, van 9.00 – 16.00 uur en van 18.30 – 24.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de hele dag.

Handige websites:

ns.nl/studenten
ns.nl/nsextra-studenten: meld je aan voor NS Extra
ns.nl/klantenservice: al je vragen over reizen met NS
studentenreisproduct.nl
ov-chipkaart.nl
duo.nl/particulier/ov-en-reizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here